O HOTELU

Učinićemo da ovo mjesto bude Vaš dom

Otkrijte za sebe novi nivo odmora u našem hotelu Zeta. Hotel Zeta, koji nosi srednjovekovno ime Crne Gore, je elegantan i ekskluzivan hotel sa četiri zvjezdice, koji je smješten u prekrasnim Rafailovićima sa vrhunskim sadržajima i umjetninama posebno dizajniranim za hotel. Ovaj mali i ekskluzivni hotel, smješten u slikovitom ribarskom selu, dizajniran je tako da svojim gostima nudi vrlo opuštenu atmosferu, sjajan stil i besprijekornu uslugu. Hotel Zeta je idealna baza za istraživanje onoga što ima da ponudi cijela crnogorska obala – bilo da ste tu zbog biznisa ili zadovoljstva. Nalazi se samo 25m od mora.

Uz predivan pogled na more, čitanje knjige i ispijanje vina na balkonu, učiniće vam se drugačije, mirnije i još ljepše nego bilo gdje drugo.

Hotel Zeta kombinuje savremeni dizajn sa zen atmosferom koja vam omogućava krajnje miran odmor.

Harmonija jadranskih boja se otkriva kako večernje svetlo pada na balkone s pogledom na more. Velika pažnja posvećena svakom detalju kako bi svaki boravak ostao u trajnom pamćenju sa samo jednom jednostavnom željom da nam se opet vratite.

Posebno smo ponosni na pažljivo odabranu ekipu obučenih profesionalaca koji se brinu o našim gostima u svakom trenutku, kako bi bili sigurni da oni uživaju u svom boravku.

ART WORK

 

Enterijer hotela ukrašen je slikama brazilskog umjetnika Williama Malika, koji je slikao slike posebno za hotel Zeta.

191
Kreveta
22
SOBE
189
VRSTE JELA
18
SOBA SA POGLEDOM NA MORE