Ponosni smo što vam možemo predložiti odabranu ponudu izleta, koju smatramo da ne smijete propustiti dok ste u Crnoj Gori. Naša ponuda sadrži raznovrsne kulturne izlete, koji će vas upoznati sa bogatom istorijom ove zemlje. Počevši od lokacija UNESCO-a “Kotor i Perast”, prekrasne srednjovekovne gradove pod uticajem Venecijanaca, dalje svoj put možete nastaviti do stare kraljevske prijestolnice “Cetinje” sa svojim muzejima i manastirima.

Ako želite istražiti prirodne ljepote Crne Gore, ne propustite zaliv Kotor, skandinavski Fjord, kraški kraj sa planinama Orjen & Lovćen i Nacionalni parkovi, sa svojim prekrasnim vrhovima, glacijalnim jezerima, rijekama, kanjonima, šumama i selima.

Iz mora ćete doživjeti prekrasnu crnogorsku obalu sa svojim lijepim šljunčanim i pješčanim plažama, smeštenim na dramatičnoj pozadini planina. Crnogorska kuhinja je poznata po svojim svežim, organskim sastojcima. Imaćete priliku da jedete u najlepšim ugostiteljskim restoranima; u starim konobama u planinama koje nude najrazličitije mesne prerađevine i sireve; ili jezerski restoran sa jedinstvenim crnogorskom specijalitetom Dimljeni šaran, a za ljubitelje jezerske ribe uz šarana tu je takodje i ukljeva kojom je Skadarsko jezero i najbogatije. Ne zaboravimo na pratnju obroka … Crna Gora proizvodi neka dobra vina, uključujući Vranac, puno telo, suvo crveno vino sa voćnim bukom.

Nadamo se da ćete uživati u otkrivanju naše zemlje onoliko koliko vam uživamo u predstavljanju.